1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Iets gezelligs doen

Iets gezelligs doen

Omdat de buur aan wie zij is gekoppeld helaas gaat verhuizen, zoekt deze dame (79) een nieuw wandelmaatje! Mevrouw heeft Parkinson waardoor het lastig is om dagen van te voren in te schatten hoe goed het wandelen haar de dag van de afspraak afgaat, maar als niet lukt, drinkt ze graag met een kopje koffie met je. Als het wel goed gaat, lijkt het haar fijn om samen met jou naar de Ten Katemarkt of de Kinkerstraat te wandelen voor een boodschap. Lijkt jou het leuk om eens per maand met deze dame af te spreken?

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19557
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest