1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelbuur

Wandelbuur

Deze meneer (70) zoekt een leuke wandelbuur! De linkerkant van zijn lichaam werkt niet altijd mee waardoor hij soms soms een beetje moeite heeft met lopen en hij het eigenlijk niet meer aandurft om in zijn eentje een wandeling te maken. Vroeger was hij technisch inspecteur waar hij heel gelukkig van werd, maar daarnaast heeft meneer een brede interesse. Het lijkt hem fijn om samen lekker te kletsen tijdens een wandeling die waarschijnlijk niet zo lang zal duren. 

Frequentie: 1x in de 2 weken, maar indien mogelijk liever vaker. 

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24312
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest