1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Luchtig praatje met gepensioneerd...

Luchtig praatje met gepensioneerd dameskapper

Voormalig dameskapper (76) met een voorliefde voor kunst en muziek mist de gezellige kappergesprekken met de dames in zijn kappersstoel. Hij zou graag weer eens een luchtig praatje maken. Iemand (liefst een vrouw, want daar praat ie makkelijk mee) met wie hij schilderijen of muziek kan bespreken (en dat kan heel uiteenlopend zijn – van klassiek tot modern of country) of af en toe een voetbalwedstrijd (maar hij houdt absoluut niet van fanatisme, zegt hij zelf). Andere onderwerpen kunnen ook want hij heeft brede interesse. Een kort bezoek, zo eens in de twee weken is prima voor hem. Hij kan namelijk snel moe zijn en maakt af en toe een middagdutje. Naar buiten gaan is lastig, maar wellicht zit dat er over een tijdje ook wel in. Kom jij deze gepensioneerde kapper een gezellig bezoek brengen?

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19870
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest