1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Humor met een bakkie

Humor met een bakkie

Wie gaat op bezoek bij deze Amsterdamse dame (65)? Mevrouw heeft de afgelopen tijd flink wat voor haar kiezen gekregen, maar blijft desondanks het zonnetje in huis. Aan humor en zelfspot ontbreekt het ook zeker niet, maar aan wat gezelschap komt ze wel tekort. Mevrouw rookt als een ketter, en zou het fijn vinden als jij dat ook doet. Het is natuurlijk geen vereiste, maar het moet je in ieder geval niet storen. Ga jij gezellig bij haar langs?

Buurt
Noord
Bloemenbuurt en Floradorp
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21002
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest