1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wie wiedt mijn tuin?

Wie wiedt mijn tuin?

Deze dame (48) kampt met chronische vermoeidheid waardoor het haar niet lukt om haar voor- en achtertuin bij te houden. Ze moet alles zelf doen in het huishouden waardoor ze voor de tuin geen energie meer heeft. Het onkruid heeft dus vrij spel en in de achtertuin is het tot boven de knie gegroeid! In de voortuin zit er wat onkruid tussen de tegels. Wil jij voor 2 uur langs bij mevrouw en haar tuin wieden? Mevrouw heeft wat tuingereedschap in huis, waaronder een tuinschaar aan een stok. Mocht jij toevallig een grote tuinschaar hebben is dat misschien handig om mee te nemen. Wil je eerst een foto van de tuin zien? Dat kan, laat het ons weten!

This request for help is suitable for English and Moroccan Arabic speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19872
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest