1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Klein maar fijn tuinieren

Klein maar fijn tuinieren

Deze mevrouw (86) heeft een simpele tuin waar nodig weer eens wat in gesnoeid en gemaaid moet worden. Haar tuin is klein maar fijn, bestaat uit wat struiken, planten, een stukje gras en wat tegels. Helaas is mevrouw niet mobiel genoeg om het zelf te doen. Er is ook geen netwerk die hierbij kan helpen. Haar man is een poosje geleden opgenomen en woont niet meer thuis, haar dochter is op het moment erg intensief bezig met de zorg voor haar ouders. De tuin schiet er hierdoor bij in en kan wel wat liefde en aandacht van iemand met groene vingers gebruiken. Het hoeft niet allemaal opgeknapt te worden, mevrouw is al heel blij met alles wat lukt. Het gaat om een paar struiken snoeien, het gras maaien en – als je er aan toekomt – wat onkruid tussen de tegels weghalen. Wij hebben foto's van het tuintje beschikbaar!

Frequentie: Eenmalig

Benodigdheden: Alle benodigdheden liggen klaar in het schuurtje van mevrouw

Bijzonderheden: Het contact gaat via de dochter van mevrouw. Verder is mevrouw niet mobiel genoeg om met je mee te lopen naar het schuurtje of de tuin, maar kan je natuurlijk wel vertellen waar alles ligt.
 

Buurt
Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24444
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.