fbpx

Taal oefenen met koffie

Deze dame (41) kan je hulp goed gebruiken bij het opkrikken van de Nederlandse taal. Dit heeft ze al goed onder de knie maar is toch een tikkeltje onzeker. In het dagelijks leven kan ze prima een gesprek voeren maar een telefoontje naar bepaalde instanties wekt toch wat zenuwen op waardoor ze moeilijk uit haar woorden kan komen. Ze zoekt een buur die 1 x in 2 de weken gewoon met haar in het Nederlands wil babbelen zo haar enorm op weg helpen. Gewoon thuis met een bakkie koffie, naar de bieb om samen educatieve boeken uit te zoeken waar ze mee kan oefenen of gewoon de natuur in. Ze houdt ervan om mooie plekken te bewonderen. Geef jij haar zelfvertrouwen en een boost en kom je gezellig babbelen?

Frequentie:  1x in de 2 weken

Benodigdheden: een vrolijke babbel

Bijzonderheden: Ze spreekt prima NL, maar dit wil ze nog opkrikken. Ze zit in een rolstoel maar heeft een scootmobiel waar jullie mee op pad kunnen.

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26457
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.