1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Hulp bij klussen

Hulp bij klussen

Voor deze jongeman (44) zijn we op zoek naar iemand die ongeveer acht gaten kan komen boren. Hij is een aantal maanden geleden verhuisd, maar de puntjes moeten nog op de i worden gezet. Meneer heeft anderhalve maand geleden een aanrijding gehad en is daarnaast niet technisch genoeg om het klusje zelf te doen. Het gaat om het ophangen van een klok, een plank en een gordijnrails. Hij heeft deze voorwerpen al wel in huis maar hij heeft nog pluggen en schroeven nodig en beschikt daarnaast ook niet over een boor. Hij weet niet goed welke pluggen en schroeven nodig zijn en daarom zou het fijn zijn als jij het een en ander mee kunt nemen! Zorg jij ervoor dat alles netjes hangt? 

Benodigdheden: Pluggen, schroeven en een boor

Bijzonderheden: Hij rookt af en toe binnen maar zal dat als je kom niet doen. Daarnaast heeft hij 2 vogels. 

This request for help is suitable for English, German and French speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Praktische hulp
Dingen ophangen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23863
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest