1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Twee likjes verf

Twee likjes verf

Deze leuke dame van 87 zoekt een goede buur voor twee kleine verfklussen. Mevrouw heeft een elektrische wc waar laatst iets aan is gerepareerd. Het zou fijn zijn als een onderdeel van de wc een nieuw likje verf krijgt. Ook kan de drempel van de buitendeur een fris laagje verf gebruiken. Mevrouw zorgt voor de benodigdheden. Mevrouw heeft dit soort klusjes altijd zelf gedaan, maar vanwege een kwetsbare fysieke gezondheid zit ze nu in een rolstoel en kan ze het niet meer. Ze heeft een lieve betrokken buurman van in de 70 die haar veel helpt, maar ze wil hem niet overbelasten. Kom jij even langs?

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
20002
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest