1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tijdelijke noodhulp bij boodschappen

Tijdelijke noodhulp bij boodschappen

Wie helpt deze meneer (87) voor een korte periode uit de brand? Meneer heeft na een zware operatie wat tijd nodig om aan te sterken. Hij mag geen zware dingen tillen en ook de 2 trappen in zijn huis kan hij moeilijk opkomen. Verwachting is dat hij ergens in de week van 14 juni weer thuis komt. Meneer doet meestal boodschappen bij de AH of de Jumbo in zijn buurt en hoopt dit snel weer zelf te kunnen, waarschijnlijk over 3 á 4 weken. Bied jij meneer in die periode een helpende hand met de boodschappen? Heel fijn als je de boodschappen tot in de keuken wilt brengen. 

This request for help is suitable for English and German speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19555
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest