1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezelligheid met wat administratie

Gezelligheid met wat administratie

Deze dame (58) zoekt een buur die eens in de 2 weken langskomt voor vooral de gezelligheid. Ze heeft geen familie in de buurt en ze zou het fijn vinden om een nieuw persoon in het leven te hebben. Naast het sociale contact zou het fijn zijn als je af en toe helpt met wat administratie. Ze heeft moeite met het opstellen van brieven of het regelen van zaken via de telefoon. Ze zou het fijn vinden als je haar hier bij wilt helpen zodat ze niet steeds in de problemen zit. Het komt niet elke keer voor dat er een administratief klusje is dus daarom is het misschien leuk om het te combineren!

Frequentie: 1x in de 2 weken 

This request for help is suitable for Arabic speaking neighbours.
 

Buurt
Nieuw-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24125
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.