1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Administratieve tijger gezocht

Administratieve tijger gezocht

Mevrouw van 65 jaar zoekt een administratieve tijger die haar wil helpen met het ordenen van de post en zich ook af en toe kan vastbijten in het regelen van zaken met de gemeente. Mevrouw moet regelmatig naar het ziekenhuis en is wat achterop geraakt met haar administratie. Wat zou het fijn zijn als alles weer eens op orde is! Kom jij mevrouw helpen? De koffie staat klaar! Goed om te weten: mevrouw rookt, maar niet als jij er bent.

This request for help is suitable for English, German and Greek  speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Administratieve hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21213
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken. 
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest