Hoe meer spierballen hoe meer vreugd

Deze mevrouw (67) is op zoek naar iemand met spierballen. Over een poosje gaat ze verhuizen en georganiseerd als mevrouw is, is ze nu al bezig met overzicht creëren. Helaas kan mevrouw één arm niet meer goed gebruiken. Hoewel ze zo veel mogelijk zelf doet, lukt het haar door verschillende fysieke klachten niet om alle spullen te verplaatsen. Al helemaal niet omdat een gedeelte ook op zolder staat, waar zij niet meer kan komen. Mevrouw is niet op zoek naar hulp bij de verhuizing zelf, maar wat extra hulp bij het alvast ordenen van de zwaarste spullen is erg welkom. Om de spierkracht te verdubbelen kan je een vriend/huisgenoot meenemen. Als dat niet lukt kunnen wij op zoek naar een 2e goede buur. Het is een eenmalige klus, als het niet afkomt is het geen probleem. Alle kleine beetjes helpen en hoe meer spierballen hoe meer vreugd!

Frequentie: Eenmalig een paar uur in de middag.

Bijzonderheden: Mevrouw rookt, maar voor jou laat ze de sigaret graag achterwege. Het huis ruikt wel een beetje naar rook.

Het kan even duren voordat de deur wordt opengedaan wanneer er is aangebeld, omdat mevrouw niet goed kan lopen.

This request for help is suitable for English, Norwegian, Swedish, Danish and Dutch speaking neighbours.

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25572
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.