Ritje op 4/10 naar AMC

Deze lieve dame (90) moet op 4 oktober in het AMC zijn voor een ziekenhuisafspraak. Helaas heeft niemand in haar netwerk een auto en het aanvullend openbaar vervoer verzorgt alleen nog maar ritjes voor recreatieve uitstapjes. Daarom wil ze graag een beroep doen op de goede buren van hartje Amsterdam. Heb jij een auto en de tijd om haar te brengen en eventueel op te halen? Als je beide ritten kan doen is fijn. Kan je alleen de heen of terug rit geef een gil dan zoeken we een 2e goede buur.

Tijdstip: 10.00 ophalen op het huisadres
Locatie: AMC om 10.40, de afspraak is om 11
Ophalen: 13.15 in overleg
Tussentijds de mogelijkheid om naar huis te gaan. 

Onkostenvergoeding: 30 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten voor zowel de heen als terugrit vanaf jouw eigen woning. 

Bijzonderheden: Ze heef een opvouwrollator die meegaat.

This is request for help is also suitable for English speaking neighbours.

 

 

 

 

 

Buurt
Centrum
Type
Vervoershulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25055
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.