1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen aan de overkant

Boodschappen aan de overkant

Voor deze zorgzame mevrouw van 84 jaar zoeken we iemand die haar wil helpen met de boodschappen. Deze bezige bij deed altijd alles zelf en ging op pad met haar rollator, maar helaas gaat haar mobiliteit achteruit en lukt het niet meer. Mevrouw is verder heel kien en zou blij zijn met jouw helpende hand, want ze heeft verder niemand in haar netwerk. Ze woont praktisch aan de overkant van het winkelcentrum, fijn als je iets wil halen bij de Jumbo en bij de slager, dan kan ze er weer tegenaan!

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Eerste contact verloopt via een contactpersoon van een organisatie die mevrouw ondersteunt met praktische ondersteuning.

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24253
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest