fbpx

Samen lopen naar de fysio op maandag of vrijdag

Wie loopt met deze dame (76) mee naar de fysio om de hoek? Voor een voorspoedig herstel zou ze naast de fysio aan huis, ook naar de fysio toe moeten gaan. Het is om de hoek, met aangepast tempo ongeveer 15 min wandelen en dan weer terug. Er is een voorkeur voor de maandag of vrijdag (woensdag zou eventueel ook mogelijk zijn), het tijdstip in overleg. De afspraak duurt ongeveer een half uur, waarin je zelf een boodschap zou kunnen doen of van de zon kan genieten. Mocht je een kindje of baby mee willen nemen, geen probleem! Mevrouw vindt dat juist heel leuk, want ze is dol op kinderen. Haar eigen kleinkinderen zijn helaas al volwassen. Ook is ze gek van koken, dus tijden het wandelen kunnen jullie ook lekkere recepten delen.
Frequentie:  1x in de week of 2 weken
Tijd: 15 min heen/ 30 min wachten/ 15 min terug
Dagen: Maandag of vrijdag (woensdag eventueel ook mogelijk)
Bijzonderheden: Mevrouw loopt met een rollator. De eerste afspraak wordt via haar dochter gemaakt omdat mevrouw haar geheugen het af en toe laat afweten.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27195
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...