fbpx

Het leven nog mooier maken

Deze oprechte dame (92) is nog een echte levensgenieter. Nu zit ze veel alleen thuis met haar trouwe vriend Bram. Haar zoon en kleindochters komen ook over de vloer, maar niet zo vaak als ze zou willen. Wat ze verrukkelijk zou vinden is uitstapjes maken naar Artis, de Hortus of een kop koffie drinken bij de Plantage. Kletsend met een buur, over haar liefde voor andere wereldsteden, haar kleindochters waar ze natuurlijk apetrots op is en haar oprechte interesse in jouw verhalen! Mevrouw houdt erg van lezen en ze heef een app waarmee ze boeken kan reserveren bij de bieb. Helaas lukt het zelf niet meer om daarnaartoe te gaan, als jij af en toe een boek kan ophalen dan maak je haar daar ook erg blij mee.

Frequentie: 1x in de 2 weken
Bijzonderheden: Mevrouw heeft een hond (Basset Fauve de Bretagne) die Bram heet. Mevrouw loopt met een rollator.  
This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27974
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...