Naar buiten voor een korte wandeling

Mijnheer van 70 jaar is opzoek naar een wandelmaatje voor een stukje door het park bijvoorbeeld. Bewegen is zo goed voor hem, hij is herstellende en moet er juist af en toe even uit om in beweging te blijven. Als het kan gecombineerd met een kort bezoek, even een praatje samen en misschien even een blik werpen in de bibliotheek die mijnheer in huis heeft. Hij is cultureel geïnteresseerd in spiritualiteit, culturele verschillen en religies. Hij is jaren bibliothecaris geweest. Als jullie die interesses delen is het leuk maar geen noodzaak. 

Frequentie:  Het liefst iedere week even kort en anders 1x per 2 weken.

Interesses: Spiritualiteit, religies, cultuur

Bijzonderheden: Mijnheer loopt zelfstandig maar rustig aan.

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Oost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25008
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.