fbpx

Boterham zoekt beleg

Voor deze meneer (87) zijn wij op zoek naar een buurman die hem kan ondersteunen bij het halen van de boodschappen. Hij doet het op dit moment nog zelf, maar dat gaat steeds slechter. Het is weleens voorgekomen dat meneer een lege koelkast heeft, vornamelijk als meneer pijnklachten heeft. Het liefst wil hij de boodschappen zelf blijven doen, want het is belangrijk om in beweging te blijven. Daarom doet hij zelf de kleine boodschappen, maar als je deze 1x in de 2 weken kan aanvullen dan zou dit een hele uitkomst zijn. Een grote zorg minder! Na afloop maakt hij graag een praatje met je. Het is een vriendelijke man met veel humor! Ga jij langs bij hem?

Frequentie: 1x in de 2 weken 

Bijzonderheden: Meneer woont op 4 hoog, zonder lift. Bij voorkeur zoeken wij een buurman en iemand die fysiek in orde is vanwege de trappen die gelopen moeten worden.

Buurt
Oost
Oud-Oost (Dapperbuurt Transvaalbuurt Oosterparkbuurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30371
Let op:
Er heeft al een goede buur gereageerd op deze vraag!
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...