fbpx

Helpen met handwerken

Na een twee lessen van een kleermaakster wil deze jonge vrouw graag verder met deze hobby. Helaas is de mobiliteit beperkt waardoor mevrouw gebonden is aan haar eigen huis. Mevrouw is pienter, gezellig en houdt van kletsen. Als Goede Buur kan je haar inspireren met ideeën en het verder ontwikkelen van vaardigheden rond het om en rond het handwerken! Kom jij met mevrouw handwerken?

Frequentie:  tweewekelijks tot maandelijks. 
Bijzonderheden: vanwege een fysieke kwetsbaarheid kan ze niet in de omgeving zijn van huisdieren of sigarettenrook

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26128
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.