1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Helpen bij de boodschappen

Helpen bij de boodschappen

Voor deze dame van in de zestig zijn we op zoek naar boodschappenhulp! Mevrouw heeft een verstandelijke beperking en is minder mobiel, waardoor ze zelf de boodschappen niet kan doen. De goede buur die mevrouw hielp, gaat verhuizen en kan dus niet meer helpen. Mevrouw krijgt avondeten via een maaltijdenservice, dus zoveel hoeft er niet gehaald te worden. Wil jij haar helpen met de boodschappen? Mevrouw zou hier erg blij mee zijn en zou het prettig vinden om eerst even kennis met je te maken.

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20991
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest