1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelen met blindenstok

Wandelen met blindenstok

Deze dame (43) zoekt een goede buur om mee te wandelen! Mevrouw is herstellende van gezondheidsproblemen. Zo leert ze nu onder andere omgaan met slechtziendheid. Voordat mevrouw ziek werd werkte ze in de financiële sector en ging ze graag op reis. Ze heeft voet gezet op verschillende continenten en maar liefst 39 landen bezocht! Mevrouw spreekt meerdere talen, namelijk Engels, Hindi en Japans. In Nederland woont ze nu 4 jaar en ze oefent nog met het Nederlands. Mevrouw houdt van koken, lezen en muziek luisteren. Ze hecht waarde aan haar zelfstandigheid en zoekt in haar herstel naar manieren om zo veel mogelijk zelf te kunnen blijven doen. Daarom oefent ze nu met het lopen met een blindenstok. Het gaat al heel goed, maar alleen over straat durft ze nog niet. Het zou fijn zijn als jij met haar mee loopt om een oogje in het zeil te houden en bovenal voor de gezelligheid. Ga jij de buurt in met mevrouw?

This request for help is suitable for English, Hindi, Japanese and a little of bit of Dutch speaking neighbours.

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19649
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest