1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Vloer bij grofvuil zetten

Vloer bij grofvuil zetten

Deze meneer (51) zoekt sjouwhulp! Omdat meneer het door zijn slechtziendheid zelf niet kan, zoeken hij en zijn begeleider van het Leger des Heils een sjouwbuur die kan helpen met het wegwerken van oud laminaat. De oude vloer ligt nog in zijn studio op 3-hoog (geen lift aanwezig), maar moet bij het grofvuil worden gedumpt. Dit punt is gewoon in zijn straat. Dus ben jij een beetje fit en kan jij deze klus wel even klaren door zo'n 8-10 keer op en neer te lopen? Dan horen wij het graag! Je kunt uiteraard ook even je huisgenoot of vriend/vriending meenemen; zo gaat het nog sneller! Voor eventuele allergieën: er wordt binnen gerookt.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Dingen tillen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19754
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest