1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gras maaien en onkruid...

Gras maaien en onkruid wieden

Voor dit koppel van maar liefst 92 en 90 jaar oud zoeken wij een helpende hand voor hun tuin. Ze wonen al zo'n 60 jaar hier en hadden altijd de mooiste tuin van de buurt. Tegenwoordig zijn ze 'krakkemikkig' zoals mevrouw het zelf zegt en durft ze niet eens meer bij het raam naar buiten te kijken, want het onderhoud in de tuin lukt ze zelf niet meer bij te houden. Hun dochter helpt hen waar mogelijk, maar die zit met haar arm in een mitella momenteel. Het gras staat hoog en ook het onkruid doet mee. Heb jij zin om in een uurtje of twee het gras wat te kortwieken en het wat netter te maken? Het echtpaar zal je zeer dankbaar zijn! We hebben foto's beschikbaar van de tuin voor een preview. 

Frequentie:  eenmalig

Benodigdheden: alle gereedschap is aanwezig, van een grasmaaier tot elektrische snoeischaar, een schoffel, hark en bezem.

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24651
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.