fbpx

De hort op met dieren- liefhebster

Dierenliefhebster (59) zou samen de hort op willen met een buurvrouw. Het lijkt haar erg leuk om naar de markt te gaan, een bakkie te drinken, terrasje te pakken of gewoon buiten even wandelen en lekker te babbelen. Haar favoriete onderwerp is: DIEREN. Zo heeft ze zelf 3 katten, 1 kleine hond en 4 vogels. Die zijn op dit moment haar boezemvrienden, maar het lijkt haar leuk om ook een keer tegen een mens aan te kletsen. Dit kan over van alles zijn. Maak jij kennis met deze bijzondere dame? En gaan jullie samen de hort op? Naast dat er in Noord veel mooie plekken zijn, ben je met de pont zo in hartje Amsterdam. 
Frequentie: 1x in de 2 weken op maandag of in het weekend 

Bijzonderheden: Mevrouw rookt en en heeft huisdieren. Mevrouw heeft voorkeur voor een buurvrouw.

Buurt
Noord
Vogelbuurt en IJplein
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27628
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...