1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezocht: boodschappenbuur!

Gezocht: boodschappenbuur!

Meneer (55) zoekt een boodschappenbuur! Hij heeft een kwetsbare gezondheid en 4x per dag dialyse. Daardoor kan hij zelf niet even naar beneden om een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Je hoort het goed, je hoeft maar 1 trap naar beneden en daar zit de supermarkt al, twee zelfs. Meneer hoopt dat er iemand is die hem kan helpen om wat dingen te halen zo eens in de 2 weken. Breng jij meneer zijn boodschappen een verdieping omhoog? Goed om te weten: gezien zijn gezondheid vindt meneer het prettig als je overschoentjes wil dragen bij het naar binnen brengen van de boodschappen. De blauwe overschoentjes liggen voor je klaar bij de voordeur. Oja, en meneer heeft 2 vogels!

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20896
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest