1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezelschap gezocht

Gezelschap gezocht

Graag zou mevrouw (68) zo nu en dan bezoek ontvangen van een vrouwelijke goede buur met levenservaring. Ze is oorspronkelijk afkomstig uit Hong Kong, maar spreekt wel Nederlands. Ze heeft vroeger in een Chinees restaurant gewerkt en houdt van koken en lekker eten. Ook houdt ze van pianomuziek, wandelen en van werken in de tuin, al is dat laatste lastig vanwege knie-problemen. Ga jij bij deze dame op bezoek?

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19576
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest