1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezelschap en oefenen met...

Gezelschap en oefenen met Nederlands

Deze meneer (53) lijkt het leuk om een buur te ontmoeten die bij hem op bezoek komt of om er samen op uit te gaan, bijvoorbeeld een wandeling. Meneer woont al een tijd in de stad, maar heeft niet echt een netwerk. De gezelligheid wil hij graag combineren met het leren van de Nederlandse taal. Meneer is de Nederlandse taal nog niet volledig machtig en het lijkt hem zo fijn om wat beter Nederlands te kunnen spreken. Meneer werkte voor de pandemie in de parfum en was zijn eigen baas. Lijkt het jou leuk om meneer te ontmoeten en hem de fijne kneepjes van de Nederlandse taal mee te geven?

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Noord
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
18161
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest