fbpx

Genieten van de buitenlucht

Meneer (53) is toe aan wat gezelligheid en ontspanning. Dit doet hij graag in de buitenlucht met een wandeling of een fietstochtje in de buurt. Hij voelt zich op dit moment eenzaam en wil daar het liefst direct verandering in brengen. Sociale netwerk is erg beperkt en wil graag een maatje hebben die lekker de hort op gaat met hem door de straten van ons mooie Amsterdam. Zo tussendoor af een toe een luisterend oor maar het plaatje helemaal compleet. Word jij zijn buurvrouw? 

Frequentie:  1 x in de 2 weken

Interesses: Sporten, wandelen, fietsen

Bijzonderheden: Graag een vrouwelijke goede buur en wil in de kennismaking fase graag buiten afspreken. Meneer kan wat terughoudend zijn in het begin maar als het ijs eenmaal gebroken is dan is hij heel gezellig.

This request for help is suitable for English and Hindi speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Sloten en Nieuw Sloten
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23684
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.