fbpx

Doorbreek de stilte samen in de buitenlucht

Meneer (53) is aan een rolstoel gebonden en komt de deur niet uit. Het zou heerlijk zijn als dat weer kan. Hij heeft niet aangeboren hersenletsel en zijn gehoor laat hem in de steek. Als je tegenover hem zit kan je prima een gesprek met hem voeren. Meneer begrijpt dat dit lastig is als je hem moet duwen in de rolstoel. Hij stelt voor dat je eerst een paar keer op bezoek komt, zodat jullie elkaar kunnen leren kennen. Misschien dat jullie nog wat handige trucjes ontwikkelen om met elkaar te communiceren als jullie de hort op gaan. Achter de stilte schuilt een vrolijke meneer die van het leven wilt genieten. Maak jij kennis met hem? 

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden:  Meneer heeft niet aangeboren hersenletsel, zit in een rolstoel en de eerste communicatie loopt via de contactpersoon. 

Buurt
Noord
Vogelbuurt en IJplein
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23509
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.