1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Lekker kletsen in de...

Lekker kletsen in de buitenlucht

Deze mevrouw (81) is op zoek naar een buur om samen eens een luchtje te scheppen. Om gezondheidsredenen kan en durft ze niet alleen naar buiten. Alle coronamaatregelen maken het ook niet makkelijk, wat zou ze het heel leuk vinden om een keer een museum te bezoeken, of dieren te bekijken in Artis. Vanwege lopende onderzoeken zullen de wandelingen pas ingaan vanaf 24 januari. Lijkt dit je wat?

Frequentie:  1x in de 2 weken

Interesses: Musea

Bijzonderheden: Heeft een elektrische rolstoel.

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22287
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest