1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Op stap met hobbykoning

Op stap met hobbykoning

Deze lieve meneer (78) zou er heel graag op uit gaan. Hij heeft een heel scala aan hobby's. Vissen, biljarten, schilderen, het bos in of gewoon een wandelingetje. Voor meneer is niks te gek. Zijn vrouw heeft last van dementie en zelf loopt hij met een stok. Daarom komt hij niet meer zoveel buiten, terwijl hij nog zoveel dingen leuk vindt om te doen. Hij kan een beetje vergeetachtig zijn, maar daar merk je weinig van. Ga jij gezellig met meneer op stap? 

This request for help is suitable for English speaking Neighbours.

Buurt
Noord
Oostzanerwerf en Kadoelen
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20762
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest