1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezellig samen aan de...

Gezellig samen aan de wandel

Een welbespraakte meneer (64) met steeds minder zicht, zoekt een open-minded buurtgenoot voor een kopje koffie en een luisterend oor. Op dit moment komen de muren op hem af vanwege eenzaamheid. Meneer doet aan crossdressing, hij draagt graag een combinatie van mannen- en vrouwenkleding. Hij zoekt iemand die een luisterend oor kan zijn tijdens een lekkere wandeling of een kopje koffie of thee. Dat kan bij hem thuis of ergens in de buurt – zodra dat weer kan. Verder is meneer is een echte muziekliefhebber en gaat heel graag naar theatervoorstellingen. Meneer loopt zelfstandig met een blindenstok. Hij heeft geen ondersteuning nodig maar mocht je zien dat hij bijna ergens tegen aanloopt mag je hem natuurlijk best een seintje geven. Hij vindt het daarnaast leuk als je de omgeving voor hem beschrijft. Wil jij met hem kennismaken?

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Zuidoost
Gein
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
17943
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest