fbpx

Rondje scoot door het park of een koffie

Rondje door het park met de scootmobiel of gewoon gezellig een bakje koffie thuis! Deze Amsterdammer (59) staat open voor alles. Hij is een echte motor-liefhebber. Helaas kan hij zijn geliefde hobby niet meer uitvoeren wat hij erg jammer vindt maar dit mag de pret zeker niet drukken. Nu zit hij voornamelijk thuis en tegen een buur aankletsen is toch wat fijner dan tegen de muren die op hem afkomen. Jij bent van harte welkom om kennis te maken met hem en zijn lieve kat! 

Frequentie:  1x in de 2 weken

Benodigdheden: een fiets zou praktisch zijn, dan kunnen jullie wat meer vaart maken samen.

Bijzonderheden: meneer rookt maar zal dit niet doen waar je bij bent als je dat niet prettig vindt. Als jullie op pad gaan, dan gaat meneer op zijn scoot mee!

This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours.

Buurt
Oost
IJburg en Zeeburgereiland
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28450
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...