1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Maatje voor koffie of...

Maatje voor koffie of wandeling

Een man van 89 zou het leuk vinden om met jou een kopje koffie bij hem thuis te drinken of een wandeling te maken. Hij heeft vroeger veel getuinierd en hij speelde accordeon. Hij is vrij fit en houdt van bewegen. Zijn gehoor gaat wel een beetje achteruit en hij is blind aan één oog. Kan jij hem bijhouden op straat?

This request for help is suitable for Italian speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19415
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest