1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandeling met af en...

Wandeling met af en toe een kleine boodschap

Mevrouw (68) zit nu veel alleen thuis. Doordat mevrouw pijnlijke voeten heeft is lopen niet meer zo simpel als voorheen. Maar in de zomerperiode is naar buiten gaan juist zo heerlijk. Als ze samen met iemand stukjes zou kunnen wandelen dan kan mevrouw weer even van het zonnetje genieten. Misschien zo af en toe eens samen een boodschap halen of gewoon een rondje lopen. Ga jij er op uit met mevrouw? 

Frequentie:  1x in de twee weken. 

Bijzonderheden: Soms doet de bel het niet zo goed, maar dan kun je mevrouw op haar mobiel bellen en dan doet ze de deur open. Mevrouw heeft voorkeur voor een vrouw. 

Buurt
Noord
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24592
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.