Sjouw-buren gezocht

Welke sterke goede buren komen mevrouw (57) haar oude meubels naar beneden tillen? In het huis van mevrouw staat een stoel met een afgebroken poot, en een oud bankstel. Helaas kan ze vanwege rugklachten deze meubels niet zelf naar beneden tillen, dus ze is op zoek naar jou! Ze woont op de eerste verdieping, en de meubels moeten naar de containers die op de hoek van de straat staan. Er zijn twee paar sterke armen nodig voor deze burenvraag, dus wij gaan op zoek naar twee vrijwilligers. Je mag natuurlijk ook altijd zelf iemand meenemen om het klusje te klaren!

Frequentie: Eenmalig.
Bijzonderheden: Mevrouw rookt binnen.
Benodigdheden: Sterke armen en eventueel een sjouw-partner!

Buurt
Centrum
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24864
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

   Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

   Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

   Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.