Burencontact in Noord

Veelzijdige buur gezocht voor deze buurman (60). Meneer zou het leuk vinden om een rondje te fietsen met een buur, een bakkie koffie te drinken, voetbal kijken of gewoon even naar buiten gaan voor een wandeling. Hij heeft goed contact met zijn zus en zijn gezelschap bestaat uit 3 kanaries. Door een hersenaandoening heeft meneer moeite met praten en begrijpt hij niet alles even goed. Hierdoor is zijn netwerk nogal beperkt maar dat mag de pret niet drukken. Een buur voor de gezelschap zal meneer goed doen. Alle communicatie loopt via zijn begeleider die ook aanwezig zal zijn bij de kennismaking. Maak jij kennis met meneer?

Frequentie:  1x in de 2 weken op een woensdag of donderdag

Bijzonderheden: meneer vraagt om begrip en geduld vanwege zijn aandoening. Soms is er een wedstrijd in de avond waar hij graag met je naar kijkt. Communicatie loopt via zijn begeleider. 

Buurt
Noord
Van der Pekbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
29089
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...