fbpx

Kopje koffie en wat gezelligheid

Mevrouw (88) zou graag haar sociale leven willen verrijken met een buurvrouw. Om te beginnen gewoon op visite met een bakkie koffie en een kletspraatje. Als het klikt zou ze het leuk vinden om een keer te wandelen of een terrasje te scoren. Vroeger kon ze echt genieten van varen, watersport of reizen over de wereld. Helaas kan dat niet meer. Omdat ze niet zo goed kan zien, heeft ze wel eens hulp nodig bij het openmaken van een verpakking of een brief die gelezen moet worden. Mevrouw heeft ooit in het verleden een poging gedaan om piano te spelen maar daar is nooit wat van gekomen. Als je het leuk vindt mag je die eens uitproberen! Breek jij het ijs en maken jullie samen er iets moois van?

Frequentie:  1x per maand om te beginnen en dan upgraden naar 2x per maand als er een klik is

Bijzonderheden: we zijn op zoek naar een buurvrouw

 

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28311
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...