fbpx

Samen wandelen of thuis langs bij mevrouw

Deze breed geïnteresseerde dame (51) en haar kat Ollie nodigen graag een buurvrouw met levenservaring uit voor gezelligheid. Mevrouw houdt van buiten zijn en bewegen: fietsen, wandelen en yoga maken haar blij. Ook een goed gesprek met inhoud kan ze erg waarderen. Liefst wel op een iets rustiger tempo, want haar oren werken niet supergoed meer. Als het mooi weer is lijkt het haar leuk om bijvoorbeeld samen een ijsje te halen en ergens in de zon te zitten. En heb je nou een hond? Dan loopt ze heel graag met je mee, want ze is – sorry, Ollie- óók dol op honden. 

 

Frequentie: Eens per twee weken.

Bijzonderheden: Mevrouw rookt wel eens in huis, maar nooit als ze bezoek krijgt. Ook goed om te weten is dat mevrouw door haar slechthorendheid telefoneren moeilijk vindt (al merk je hier nauwelijks iets van), dus het eerste contact heeft ze het liefst via SMS of e-mail. Ze is op zoek naar een buurvrouw.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27474
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...