Er op uit met hobby-kunstenares

Mevrouw (72) heeft last van duizeligheid en wil daarom graag samen met iemand naar buiten. Twee jaar geleden overleed haar man en daarom is mevrouw best eens eenzaam. Een gezellig babbeltje en een korte wandeling in de buurt zou wat kleur in haar leven brengen. Haar hobby was schilderen en als je het leuk vindt, pakt ze die hobby graag weer op samen met jou. Ga jij er eens af en toe op uit met mevrouw of duik je achter het schildersezel? 

Frequentie: 1x in de twee weken (wat vaker mag ook, maar hoeft niet)

Interesses: Schilderen

Bijzonderheden: Mevrouw loopt met een rollator en woont 1 hoog met een trap (er is een traplift aanwezig) en kan max een half uurtje wandelen. 

 

 

Buurt
Oost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25158
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.