1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Snoeiwerk en wat wieden

Snoeiwerk en wat wieden

Mevrouw (71) heeft al jaren een kwetsbare gezondheid waardoor het niet lukt om haar tuin netjes bij te houden. In de achtertuin heeft een struik hier profijt van gehad en is flink gegroeid, zowel in de hoogte als de breedte. Wil jij met behulp van een trappetje en een snoeischaar de struik weer in het gareel krijgen? Daarnaast moet er wat onkruid gewied worden in de voortuin. Mevrouw heeft hier wat tuingereedschap voor, waaronder een onkruidbrander. Mevrouw is heel blij als je 2 uur langs wil komen om haar te helpen de tuin weer aan kant te krijgen. Wil je eerst een foto van de struik zien die gesnoeid moet worden? Dat kan!

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19961
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest