fbpx

Kletsen over verre reizen en wat hulp

Deze reislustige meneer (88) is op zoek naar een buurman om verhalen mee te delen. Alleen is maar alleen en daar is hij wel een beetje klaar mee. Hij probeert alles nog zelfstandig op te pakken, zoals even een boodschapje halen. Langzaamaan merkt hij wel dat dit soms erg intensief is. Hij moet onderweg vaak even rusten op een bankje bijvoorbeeld. Misschien zou jij af en toe wat voor meneer kunnen meenemen als je hem komt opzoeken. Hij benadrukt dat hij absoluut niet zoekt naar een hulp, maar vooral naar gezelligheid zoekt. Meneer heeft een fijn huisje met een tuintje en is daar ook heel trots op, want hij was altijd gek op tuinieren. Kom jij eens langs bij meneer?

Frequentie: 1x in de twee weken

Bijzonderheden: Meneer zoekt een mannelijke buur!
 

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
29032
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...