1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Op stap met kunst-liefhebster

Op stap met kunst-liefhebster

Mevrouw (88) met een grote interesse voor beeldende kunst zou graag weer eens naar het Rijksmuseum gaan in een rolstoel. Ze loopt nu nog wel met een rollator, maar daar is het museum te groot voor. De Hortus zou ze ook graag nog eens bezoeken, want ze is ook een natuurliefhebber. Welke goede buur heeft een goede kijk op beeldende kunst en wil met mevrouw hierover in gesprek gaan?

Frequentie:  1x per maand

Interesses: Beeldende kunst en de natuur 

Bijzonderheden:  Mevrouw is niet zo van een kopje thee en een praatje! En de voorkeur gaat uit naar een mannelijke Goede Buur. 

This request for help is also suitable for English speaking neighbours.

 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23615
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest