1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. 1-persoons IKEAbed in elkaar...

1-persoons IKEAbed in elkaar zetten

Mevrouw (35 jaar) is niet zo handig met klusjes. Nu moet ze een 1-persoonsbed in elkaar zetten van IKEA (Type Askvoll), maar ze heeft een klein budget en geen gereedschap. Vroeger hielp een kennis, maar die heeft ze niet meer. Zijn IKEA-handleidingen geen uitdaging voor je, dan is dit helemaal een klusje voor jou. Neem jij een gereedschapskistje mee en wil jij mevrouw helpen?

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Een hamer en een kruiskopschroevendraaier 

Bijzonderheden: Mevrouw woont 1 hoog met een trap 

Buurt
Noord
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24231
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.