Bezoekje voor gezelligheid op de vrijdag

Hou jij ook zo van gezelligheid? Dan ben je bij deze lieve meneer (96) aan het juiste adres! Hij is vroeger (kunst)danser geweest en heeft in een koor gezongen en heeft daar veel mooie herinneringen aan over gehouden. Lekker onder het genot van een bakkie zou meneer het enig vinden als je op de vrijdag langs komt voor gezellige kletspraat. Zijn bijzondere verhalen deelt hij graag met jou. Kom jij kennismaken?

Frequentie:  1 x in de 2 weken

Interesses: Suriname, zijn studietijd in Nederland, dans, zang en nog veel meer moois.
This request for help is suitable for Surinamese speaking neighbours.

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25189
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.