1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Een tas met boodschappen

Een tas met boodschappen

Meneer (73) heeft onlangs zijn heup gebroken. Nu hij aan het revalideren is kan hij zelf geen boodschappen halen. Een buurvrouw heeft hem een tijdje geholpen, maar zij is van de trap gevallen! Een boodschappenbuur zou meneer daarom enorm helpen. Hij heeft de supermarkt om de hoek en in zijn flat is een lift aanwezig. Hij heeft nooit heel veel boodschappen nodig dus de boodschappentas zal makkelijk te dragen zijn. Help jij meneer uit de brand met de boodschappen zo eens in de twee weken? 

Buurt
Oost
IJburg en Zeeburgereiland
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21034
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest