Oosterpark of Dappermarkt in de rolstoel

Een meneer van 78 die moeilijk kan lopen en in een rolstoel zit, zit al drie jaar binnen en wil graag weer eens naar buiten. Naar het Oosterpark of de Dappermarkt bijvoorbeeld, om daar te zitten en een sigaret te roken. Hij zegt niet zo'n prater te zijn, maar zal wel genieten van jouw aanwezigheid. Voordat jullie naar buiten gaan, zal hij je hulp nodig hebben bij zijn schoenen aantrekken en van de trippelstoel in de rolstoel komen. Ga jij met hem frisse lucht scheppen?

This request for help is suitable for English speaking neighbours

Buurt
Oost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23751
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.