1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Een luchtig gesprek

Een luchtig gesprek

Voor deze mevrouw (79) uit Slotervaart Noord zoeken we een goede buurvrouw die eens in de twee weken een kop thee met haar wil drinken. Mevrouw heeft behoefte aan aanspraak en gezelschap. Het zou ook heel goed zijn om samen een blokje om te gaan. Mevrouw heeft veel gezondheidsklachten en de dagen vallen haar soms zwaar. Het is de bedoeling om met jou juist leuke en luchtige gesprekken te voeren, dat mag je ook best benadrukken! 

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Noord
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19956
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest