Een kast en schilderij karwei

Voor ‘Tussen kunst & kast’ is deze vrouw (55) op zoek naar een handige klusjesbuur. Het betreft het ophangen van een schilderijsysteem en het repareren van een kastje in huis. I.v.m. lichamelijk ongemak is mevrouw hier zelf niet toe in staat. Alle benodigdheden zijn in huis. Het is dus een kwestie van installeren en repareren. Ben jij de handige Harry/Harriet voor deze mevrouw?

 Bijzonderheden: Mevrouw heeft een kat
 

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25270
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.